Voedsel is alles wat je eet en drinkt; voeding is alles wat je lichaam nodig heeft.

voedsel/voedingAl jaren zit ik goed in mijn vel en leefde een redelijk bourgondisch leven. Waarschijnlijk herkenbaar voor velen. Dit bourgondische leven uitte zich bij mij in drie keer per dag met het gezin een maaltijd nuttigen en zéér regelmatig het nodige tussendoor; koek, snoep, chips en mijn favoriete cola light niet te vergeten ( met een gemiddelde van 1-1,5 liter per dag!)

Ongemerkt kwamen “de onsjes” erbij en toen ik een aantal weken geleden op de weegschaal stond, was voor mij het maximum bereikt: in 10 jaar tijd was mijn gewicht met 20 kilogram toegenomen. Als ik deze leefstijl door zou zetten, zou ik over 10 tot 15 jaar bijna rolbaar zijn, voor mijn gevoel. Dus dit proces moest stoppen en wel meteen!!

Lifestyle coaches

Laat het toeval zijn, of niet, maar een aantal lifestyle coaches kwamen op dat moment op mijn pad. Tja, volgens hen was de oplossing niet moeilijk, het pad naar mijn doel kon, soms, moeilijk zijn.

De oplossing die ze aangaven was natuurlijk niet onbekend voor mij, echter het volhouden wel. Al vaker was ik in het verleden de strijd aangegaan met de kilo’s, om na een week/paar weken later de strijd te staken, terug te vallen in mijn oude leefstijl met als bonus een aantal ons/pond extra op het startgewicht.

Persoonlijke coaching

Nu, met persoonlijke coaching, neem ik dagelijks bewuste en gezonde voeding, drink ik 2,5 tot 3 liter water/thee én beweeg ik minimaal een half uur intensief per dag.

Met mijn huidige leefstijl ben ik nu zes weken positief bezig, heb géén hongergevoel en blijft mijn humeur positief. (Iets wat voorheen bijna een onmogelijke opgave was, waardoor ik niet de gezelligste persoon voor mijn omgeving was.) voedsel/voeding

In deze zes weken is mijn gewicht met 5,5 kilo afgenomen en mijn vetpercentage met 3,8% verminderd. Dat betekent dat ik nu echt mijn overtollig vet verbrand in plaats van mijn spieren “opeet”.

Naast het feit van het gewichtsverlies, geen hongergevoel en een positief humeur blijf ik ook over mijn gigantische hoeveelheid energie beschikken! Door op deze manier, bewust mijn leefstijl langdurig te veranderen ga ik mijn doel voor de zomervakantie behalen. Ik ben er van overtuigd dat mijn bikini dit jaar veel beter past dan vorig jaar.

En het fijne is, door mijn enthousiasme over mijn nieuwe leefstijl kan en mag ik ook andere mensen helpen om ook hun beste versie van zichzelf te worden. Door één op één mensen te coachen en te begeleiden in het proces naar een nieuwe leefstijl en dus naar een positieve toevoeging in de kwaliteit van het leven. Hoe gaaf is dat?

 

Ben jij benieuwd naar mijn proces en wil jij ook de beste, nieuwe versie van jezelf ontmoeten?? Neem dan contact met me op!

 

Yolande Derix

06-16232690

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com