Recensies

Helmie
"Ik had nog nooit van De Mantelcoach gehoor, totdat ik in een wachtkamer van het ziekenhuis een folder van Yolande zag staan. Ik heb een afspraak gemaakt omdat ik het even niet meer zag zitten. Ik heb al 7 jaar de zorg voor mijn ernstig zieke man. Na met Yolande gesproken te hebben gaat het een heel stuk beter. Ik raad iedereen aan om een afspraak met De Mantelcoach te maken in moeilijke tijden. Het helpt echt, je ziet meteen weer mogelijkheden. Ik had meteen een klik met Yolande en ze heeft me op de goede weg geholpen. Nogmaals bedankt Yolande voor de goede hulp. Nu kan ik er weer tegenaan."
Caroline
"Voor je komst maakte ik me erg druk voor een flinke operatie die op de planning stond. Doordat jij me heb geleerd hoe ik de stress kan verminderen en ben ik rustig de operatie tegemoet gegaan. Ik ben ervan overtuigd dat dit ten goede is gekomen voor mijn herstel. Tijdens de sessie zijn we er samen achter gekomen dat er ook nog andere stressfactoren waren die impact hadden op mijn dagelijks leven. Door hier verhelderende gesprekken over te voeren, is mijn karakter verandert in positieve zin. Ik schiet minder snel in de stress en kan mijn stress ook beter onderdrukken. Yolande, wat jij me hebt geleerd zal ik in de toekomst nog vaak gebruiken! Bedankt! "
 Ilona
"Het was een zeer aangename samenwerking in en heel moeilijke situatie. Je hebt me goede handvatten aangeboden. Ik wil je hartelijk bedanken voor de zeer goede ondersteuning en de handvatten die ik nog steeds gebruik."
Maarten
"Bij deze wil ik jou bedanken, voor je hulp. Je bent een leuke coach en het vertrouwen was er meteen. Ik kan nu al sneller dingen loslaten en makkelijker relativeren. Ook ben ik, zeker ten opzichte van het begin, veel zelfverzekerder en sta ik beter in mijn schoenen. Nogmaals hartelijk dank."
Stefanie
"Hoi Yolande. Omdat ik toch nog steeds veel aan jou en je positieve woorden heb gehad, een jaar of twee geleden, wil ik je laten weten dat mijn droom vandaag is uitgekomen. Het is zo bizar!  3 jaar ellende en heel heel hard werken en mezelf wegcijferen... en opeens werpt het vruchten af! Jij zag het misschien toen al maar ik heb een lange zware weg afgelegd! Mam zei voor het eerst na al die tijd "Ik heb mijn dochter weer terug!" Dat zijn dingen die je raken maar ik herken mezelf weer... "
Janneke
"Yolande, ik wil je bij deze bedanken voor de afgelopen tijd dat je me hebt geholpen met mijn zelfvertrouwen. Vóórdat ik wist dat jij me hiermee kon helpen, had ik veel last van een negatief zelfbeeld. Nu, een paar maanden later, kijk ik terug op een fijne samenwerking.  Je hebt me zelf na laten denken wat ik kon doen en ook waarom.  Je liet me op verschillende manieren de confrontatie aangaan met het verleden, wat soms op dat moment moeilijk was maar achteraf fijn voor het resultaat. Ik kijk nu veel anders, positiever, tegen zaken aan dan dat ik eerst deed. Yolande, je bent een betrouwbare en aardige vrouw.  Je luistert goed naar mij en je gaf de nodige tips of liet me zelf denken. Nogmaals wil ik je ontzettend bedanken voor de hulp die ik van jou heb mogen ontvangen!"
Joep
"Uit ervaring kan ik zeggen dat Yolande erg professioneel en warm van hart is."
Stefanie
"Mede dankzij Yolande voel ik me weer mezelf en zie ik mezelf weer terug als ik 's morgens weer in de spiegel kijk! Ik vind het een voorrecht dat we elkaar hebben mogen ontmoeten en dat ze me nog steeds een hart onder de riem steekt en benoemd dat ze trots is op wat ik heb bereikt."
 Jos
"Ik heb Yolande mogen leren kennen als een krachtige en trotse vrouw die zeker is van wat ze wil en trots kan zeggen dat ze haar dromen vol enthousiasme en vastberadenheid waarmaakt. Ik ben trots op de sprongen die ze voor anderen bewerkt."
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com