Hoe ziet jouw reflectiemoment eruit? Achteruitgang, stilstand of vol groei?

Het jaar is weer begonnen en dat betekent tijd voor een reflectiemoment. Dit moment wordt duidelijk onderschreven door de foto’s die de reis versterken.

 

reflectiemomentDe eerste foto laat een meisje/kind zien met de handen voor haar gezicht, zich verstoppend voor de grote mensenwereld. Dit meisje hoopte  dat iemand haar zag en hoorde. Ook probeerde ze het liefste onzichtbaar te zijn en al zeker niet op te vallen. Echter merkte deze dame dat, na jaren van verstoppen en onzichtbaar zijn, dit niet fijn voelde. Ze voelde zich onzeker en stond niet sterk in haar schoenen. Ze besefte wél dat ook zij als persoon meetelt en van waarde is voor zichzelf en voor anderen. Na een interne worsteling leverde dat een ommezwaai op in haar leven. Ze legde zich toe op persoonlijke ontwikkeling en volgde diverse opleidingen, cursussen en workshops die bijdroegen aan haar persoonlijke groei. Dit waren onder andere communicatie trainingen, NLP trainingen, een coach opleiding, pitch- en presentatie training, acquisitietraining én trainingen bij haar personal coach. Door al deze opleidingen werd haar comfortzone groter maar moest ze ook zeer regelmatig vér buiten die comfortzone stappen om naar een next level te komen.

Dit voelde vaak als foto 2: een echte vrije val.reflectiemoment

Iets wat eerst als eng, akelig en weerstand aanvoelde maar door focus, energie en vertrouwen te verkrijgen kon ze telkens de sprong maken.

Al deze sprongen bij elkaar hebben een mooi resultaat tot gevolg: de dame in kwestie – en wellicht is het geen verrassing meer voor u, dat ben ik zelf  – heeft nu zelfvertrouwen, is hoorbaar, zichtbaar en staat voor wie ze is. Namelijk voor Yolande Derix – De Mantelcoach!!

refelctiemoment

Dit vertelt ook de derde foto -> Een leeuw loopt fier en vol zelfvertrouwen in zijn territorium, laat zijn stem horen en de andere dieren voelen wederzijds respect voor hem.

Deze competenties heb ik voor mezelf bereikt door doorzettingsvermogen, enthousiasme en energie in mezelf te investeren en natuurlijk door de juiste mensen om me heen die me tijdens deze groei hebben begeleid! Een persoonlijke groei reis waar ik ontzettend dankbaar voor ben en ik merk dat mijn reis nog lang niet ten einde is.

Wil jij ook zo’n persoonlijke groei reis maken en zou je hier ondersteuning bij kunnen gebruiken? Wil je met me sparren welke sprongen ik op welk moment heb gemaakt? Of wil je informatie over De Mantelcoach?

Neem vrijblijvend contact met me op. Ik maak graag tijd voor je vrij!

 

Yolande Derix – De Mantelcoach    reflectiemoment

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com