GROEI DOOR DRIVE, FOCUS EN PASSIE

Groei door drive, focus en passieGroei is een dynamisch proces. Persoonlijke groei, professionele groei, innerlijke groei; al deze groei spurten heb ik de laatste tijd mogen ervaren en doormaken.

Nadat ik mijn erkende coach opleiding had afgerond, kon ik binnen mijn functie als praktijkopleider de werkbegeleiders, leerlingen en stagiaires gaan coachen. Ik merkte dat ik daar heel veel voldoening uit haalde en dat ik van coachen veel energie kreeg.

 

Toen ik me dat realiseerde, wist ik :” Dit wil ik graag uitbreiden.”  Hier ontstond het idee om een eigen coach praktijk te starten.

Vanuit mijn functie als ziekenverzorgende had ik op professioneel gebied contact met mantelzorgers. Ook vanuit mijn vrijwilligersfunctie als coördinator van Alzheimercafé Venlo en als gespreksleider van een gespreksgroep voor mantelzorgers heb ik contact met mantelzorgers.

Hierdoor stond mijn doelgroep al snel vast: ik wilde me specialiseren in het coachen van mantelzorgers!

 

 

De weg van starten tot nu toe was niet altijd gemakkelijk.  In het begin heb ik me vaak afgevraagd: “Gaat me dit wel lukken? Hoe bereik ik de mantelzorgers? Doe ik hier wel goed aan? “

Maar juist de energie en voldoening die ik behaalde uit de coachgesprekken met mantelzorgers zorgde er voor dat ik mijn doel niet uit het oog verloor.

 

Doorzetten, focus en drive behouden, leidde ertoe dat De Mantelcoach zichtbaar werd.Groei door drive, focus en passie

Doordat mantelzorgers door mond tot mond reclame maar ook via de website en de folder mij weten te bereiken, bevestigt mij dat ik de juiste keuze heb gemaakt.

Elke coachgesprek zorgt voor nieuwe groei. En opmerkelijk is dat zaken die ik zo’n vijf jaar geleden voor onmogelijk had gehouden, zich nu aandienen.

Door kansen en mogelijkheden te zien, te creëren én te benutten, ontstaan mooie ervaringen en nieuwe groeimomenten.

 

 

Mijn professionele en persoonlijke groei is ook mede mogelijk gemaakt door mijn motivator en trainer Raymond Gruijs en mijn co-collega’s van Baanzinnig.

Door de praktijkdagen, sparmomenten en intervisie met Ruud en Inge schakelen groeimomenten aan elkaar en blijft mijn drive, focus en passie groeien.

Ook de boeken van Michael Pilarczyk hebben een fantastische bijdrage geleverd aan mijn groei. Met name zijn vertaling van Think and Grow Rich en Master your mindset zorgden voor een superboost.  De peilers energie, communicatie en mindset zijn een leidraad voor groei en succes.

 

 

Graag wil ik de drie belangrijkste vragen die ik van Michael geleerd heb met je delen:

  • Wat wil je écht?

  • Waar sta je nu écht?

  • Wat houd je tegen?

 

Dit waren voor mij echte eye openers om mijn drive, focus en passie te optimaliseren.

Mede hierdoor is De Mantelcoach steeds meer zichtbaar en kan ik doen wat ik het allerliefste doe. In een omgeving die het beste bij me past met de doelgroep mantelzorgers die ik in mijn hart heb gesloten.

 

 

Whaauw en dat geeft energie!!!

 

 

Yolande Derix  Groei door drive, focus en passie

 

1 reactie op GROEI DOOR DRIVE, FOCUS EN PASSIE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com