ÉÉN MET MEZELF

ÉÉN MET MEZELF;

 

ÉÉN MET DE STILTE,

ÉÉN MET DE NATUUR.

Een met mezelf

 

Voorgaande week heb ik zowel privé als zakelijk flink wat werk mogen en moeten verzetten. Het geeft me altijd een kick als die berg verzet is, maar….. als ik eerlijk ben kost het soms ook wel wat energie om de klus te klaren.

Ik ben van mening dat zolang werk méér energie oplevert dan dat het kost, dat het dan oké is.

Na zo’n fikse week heb ik het als mens én coach ook nodig om mijn accu op te laden en mijn batterij bij t vullen.

Daarvoor heb ik een heerlijk weekend gepland, waarbij er weinig op de planning stond.

Een beetje bijslapen, lezen, zondag starten met yoga en meditatie en tijdens een ontspannen ontbijtje met mijn partner zag ik de blauwe lucht en lachte het zonnetje me tegemoet.

Dat was voor mij dé uitnodiging om een heerlijke boswandeling te gaan maken.

Vijf kilometer één met mezelf;

Één met de stilte en één met de natuur.Één met mezelf

Terwijl het beekje langs het bospad mee meanderde, bleef het zonnetje vrolijk schijnen. De musjes, meesjes, vinkjes en een roodborstje hupten door de takken en kwetterden hun hoogste lied. Af en toe vloog er eentje een stukje met me mee om me te vergezellen.

De wind blies door mn haren en spreekwoordelijk veegde het mijn hersenen schoon en leeg.. .. ..

 Vijf kilometer lang hoorde ik het geknars van de bomen en het knisperen van de blaadjes onder mijn schoenen. Het zonnetje bleef me trakteren op prachtige plaatjes tijdens deze wandeling; een cadeautje van de natuur!

Juist door me open te stellen voor de vogels, de zon, het beekje en de blaadjes was ik één met de natuur en kon ik van dit alles genieten. Ik kwam heerlijk ontspannen en al s herboren weer thuis.

MANTELZORGER, mogelijk denk je nu: ”Dát zou ik ook wel willen. Daar ben ik zo aan toe maar ik zie geen mogelijkheid om tijd te plannen voor mezelf. Ik heb het zo druk en overzie het allemaal niet meer.”

 

Welke hindernissen ervaar je nu in je leven?Eén met mezelf

 Wil je begeleiding of ondersteuning hoe je weer balans en energie in jouw leven kunt ervaren? Neem dan contact met me op!

 

Yolande Derix

De Mantelcoach Eén met mezelf

2 reacties op ÉÉN MET MEZELF

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com